Poppentheaters2023-08-04T13:47:55+02:00

Op zoek naar een Betoverend Poppentheater voor Uw Evenement?

Organiseert u binnenkort een speciaal evenement en bent u nog op zoek naar een magisch poppentheater om de kinderen mee te vermaken? Bij ons evenementenbureau zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van diverse entertainment acts en het organiseren van onvergetelijke evenementen. We hebben een ruim aanbod aan kinderentertainment en beschikken over drie unieke poppentheaters die gegarandeerd zorgen voor een glimlach op de gezichten van jong en oud.

Het Tijdloze Poppentheater: Een Eeuwenoude Betovering

Poppentheater, ook bekend als ‘poppenkast’, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot vele eeuwen geleden. De verhalen zijn door de tijd heen nauwelijks veranderd. De hoofdrollen zijn traditioneel voorbehouden aan Jan Klaassen, zijn vrouw Katrijn en Aapje Sim. Natuurlijk is er altijd een schurk die voor de nodige spanning en sensatie zorgt. Interactie is een essentieel onderdeel van het spel, waarbij de kinderen actief betrokken worden bij de betoverende wereld van het poppentheater.

Drie Betoverende Poppentheaters om te Boeken

Bij ons evenementenbureau hebben we maar liefst drie unieke poppenkasten waar u uit kunt kiezen. Ons absolute pronkstuk is ‘Wonderland’s Wonderkast’, een prachtig gedecoreerde poppenkast met illustraties in de charmante stijl van Anton Pieck. Deze stijl past perfect bij de tijdloze verhalen die tot leven komen in het poppentheater. Zoekt u naar een kleiner, maar niet minder magische, poppenkast dat geschikt is voor vrijwel elke locatie? Dan raden we ‘Het Kleine Poppentheater’ aan, dat net zoveel verwondering en plezier brengt als zijn grotere tegenhanger.

Clown huren

Ontdek de Magie van Onze Poppenkasten

Wilt u uw evenement betoveren met een onvergetelijk poppentheater? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden verkennen. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en uw evenement om te toveren tot een groot succes. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0174 248 566 of via e-mail op info@w-e-g.nl of neem een kijkje op onze contact pagina!

Beleef de betovering van ons poppentheater en maak van uw evenement een magisch spektakel!

Titel

Ga naar de bovenkant