Entertainment Bureau2023-08-04T13:28:12+02:00

Wonderland Entertainment Groep: Uw Betrouwbare Entertainment Bureau voor Uniek Entertainment

Welkom bij Wonderland Entertainment Groep, uw betrouwbare entertainment bureau dat de organisatie van uw evenement geheel op zich kan nemen. Met ruim 350 acts in onze portefeuille zijn we een van de grootste entertainment bureaus van Nederland. Wat ons onderscheidt, is dat een groot deel van deze acts in eigen productie zijn en allemaal creatief en vernieuwend zijn, ideaal ter promotie van evenementen, winkelcentra en andere doeleinden.

Entertainment met Pit: Een Onvergetelijke Ervaring

Onze acts hebben een hoge entertainmentwaarde, waardoor we altijd veel bezoekers weten te trekken. Wij bieden diverse mogelijkheden voor kinderentertainment, zoals een betoverend poppentheater, een vrolijke clown die jong en oud doet lachen, of een unieke 3D pannenkoekenkraam. Daarnaast kunnen we ook acts op maat leveren, zodat uw evenement een persoonlijke en onvergetelijke ervaring wordt. Uw wensen zijn onze inspiratie!

Uw Betrouwbare Evenementenbureau

Naast het aanbieden van diverse acts fungeren wij ook als uw evenementenbureau. U kunt de volledige organisatie van uw evenement met een gerust hart aan ons overlaten. Als ervaren evenementenbureau vinden wij uw tevredenheid van groot belang. Daarom gaan we voorafgaand aan het evenement uitgebreid met u in gesprek. Op deze manier leren we uw wensen en ideeën kennen, zodat we het evenement op maat kunnen organiseren en laten uitblinken in originaliteit.

Event organisator

Meer Informatie over ons

Bent u benieuwd naar wat Wonderland Entertainment Groep voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, en samen bekijken we de mogelijkheden om uw evenement tot een groot succes te maken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0174 248 566 of via e-mail op info@w-e-g.nl of neem een kijkje op onze contact pagina.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenement onvergetelijk te maken!

Titel

Ga naar de bovenkant