Tips van de Kerstman

Home/Tips van de Kerstman
Tips van de Kerstman2017-09-13T11:26:33+02:00

Nuttige informatie

Kostuumverhuur

Bij het Land van de Kerstman bent u op het juiste adres om een Kerstmannen- of een Kerstmeisjes kostuum te huren. Met een ruim aanbod aan verschillende kostuums zijn wij dan ook één van de grootste aanbieders in het land.

Hieronder treft u uitgebreide informatie aan betreffende het kostuumhuur. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan neem dan contact op met een van onze salesmanagers, te bereiken via telefoonnummer 0174 248 566

Confectiematen
Alle Kerstkostuums zijn met stevig elastiek afgewerkte en vrijwel voor een ieder passend. Ook voor extra grote personen zijn kostuums beschikbaar. Onze Kerstmannenkostuums bevatten standaard een synthetisch baardstel. Een haren baardstel kunt u tegen meerprijs bijbestellen.

Afhalen
Uw bestelling ligt op de met u afgesproken datum klaar om afgehaald te worden.

Ons bezoekadres is:
Buijs Ballotstraat 4
2693 BE ‘s Gravenzande

Bezorgen
Indien u niet in staat bent om uw bestelling af te halen kunnen wij deze ook bij u bezorgen. De kosten van het bezorgen (inclusief ophalen) bedragen € 85,00 voor het 1e kostuum en € 17,50 voor ieder volgend kostuum.

Borg
Als u uw bestelling ophaalt dient u een borgsom af te dragen. Per Kerstkostuum bedraagt de borg €125,00. Indien u na afloop alle materialen onbeschadigd en compleet weer inlevert krijgt u de borg weer terug.

Kant en klaar op pad!
Heeft u een kostuum bij ons gehuurd, maar weet u niet hoe u correct moet grimeren? Dan doen wij dat voor u! Op onze locatie in Monster grimeren onze stylistes u op professionele wijze en transformeren u in een echte Kerstman!