Over Het Land van de Kerstman

Home/Over Het Land van de Kerstman
Over Het Land van de Kerstman2019-10-30T09:38:37+01:00

Evenementen en promotie

Het Land van de Kerstman is een onderdeel van Wonderland Entertainment Groep. Wij  zijn een dynamische entertainmentbureau met een sterke focus op entertainment voor winkelcentrumpromotie. Het organiseren van evenementen en winkelcentrumpromotie zit ons in het bloed. Onze creatieve breinen zijn altijd op zoek naar vernieuwend en creatief entertainment die uw winkelcentrum onder de aandacht brengen en publiek aantrekken. Zo stijgen de bezoekersaantallen, blijven de bezoekers langer en komen ze vaker terug.

Betrokkenheid, creativiteit en kwaliteit

De grote betrokkenheid van onze medewerkers bij producten is een van onze sterke punten. Wij willen door middel van een platte organisatiestructuur ervoor zorgen dat elke werknemer op verschillende afdelingen kan worden ingezet. Dit stimuleert de betrokkenheid van onze medewerkers bij onze producten wat wij uitdragen naar onze klanten. Elke medewerker in ons bedrijf heeft een hart voor entertainment en amusement. Hierdoor kunt u altijd rekenen op uitstekende kwaliteit en betrokkenheid bij onze werkzaamheden.

Met een uitgebreid assortiment van ruim 350 verschillende entertainment acts behoren wij tot een van de grootste entertainmentbureaus van Nederland. Onze entertainment acts komen grotendeels uit onze eigen hand. Wat begint op de tekentafel groeit in no-time uit tot een geweldig kostuum van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit is wat wij willen koesteren, voor minder dan het beste gaan wij niet. Doordat het productieproces grotendeels in onze eigen handen plaatsvindt en wij de beste kwaliteit na streven is het voor ons geen enkel probleem om de producten aan te passen naar uw specifieke wensen. Dit getuigd weer van enorme creativiteit en professionaliteit binnen ons bedrijf. Wie zou hier nu niet gebruik van willen maken?

Ons team

Antonie Zuijderwijk
Antonie ZuijderwijkDirecteur
Antonie is onze “creative director”. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp en de creatie van vele van onze entertainment acts. Daarnaast is hij de drijvende inspirator voor onze uitvoerende artiesten
Corine Pronk
Corine Pronk Directeur
Corine is uw adviseuse wanneer u op zoek bent naar entertainment. Naast de sales is zij verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden binnen de organisatie.
Koen ten Brinke
Koen ten Brinke Uitvoerend Artiest
Koen is een echte duizendpoot. Hij is tourmanager van de Sesamstraat theatertour en uitvoerend artiest. Koen is afgestudeerd aan de Ducth Academy of Performing Arts, entertainen is hem in het bloed.

Partners